Esiintyjäksi

Musari tarjoaa laadukasta pianomusiikkia juhliisi. Tarjolla on klassista ja kevyttä musiikkia moneen makuun. Tilaajan ei tarvitse huolehtia äänentoistosta.

Oletko hyvää säestäjää etsivä laulaja? Musari on säestänyt iskelmälaulajia (Markku Uhlbäck), kuoroja (Mieskuoro Kiurun laulu), oopperalaulajia (Veli-Pekka Väisänen) ja muita kevyen musiikin taitureita (Kati Hyvönen) isoilla ja pienillä lavoilla ympäri Suomen.

Tarvitsetko taustalaulun osaavaa kosketinsoittajaa bändiisi? Tanssi -ja rock-orkesterin pestit hoituvat lyhyelläkin varoitusajalla. Esiintymiskokemusta on kertynyt runsaasti esimerkiksi The Wet Plugsin, Viihdeorkesteri Kilimun ja Savon Sotilassoittokunnan riveissä.

Teatterimusiikin johtaminen, sovittaminen ja soittaminen on lähellä sydäntä. Olen toiminut Iisalmen teatterin Katri Helena -musikaalin kapellimestarin tehtävässä kaudella 2017-2018. Kiuruveden maalaiskaupunginteatterin esityksissä Albatrossi ja Heiskanen (2015) ja Mimosan hipiä (2014) ja toimin kosketinsoittajana live-orkesterissa.